Τα Naturally Fresh φέρνουν μια νέα εποχή στα αλλαντικά! Χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία HPP (High Pressure Processing), που είναι μια μη θερμική διαδικασία που χρησιμοποιεί νερό κάτω από ιδιαίτερα υψηλή υδροστατική πίεση, με αποτέλεσμα την παραγωγή συσκευασμένων τροφίμων που είναι πιο ασφαλή, πιο φρέσκα, πιο φυσικά, πιο νόστιμα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

100% Φυσική μέθοδος. Με τη μέθοδο ΗΡΡ δε γίνεται θερμική επεξεργασία, δε χρησιμοποιείται οποιαδήποτε ακτινοβολία ούτε προστίθενται χημικά. Είναι μια καθαρά φυσική μέθοδος.

Μεγαλύτερη ασφάλεια. Η υψηλή πίεση των 87.000psi (6000 bar) που ασκείται ομοιόμορφα στα προϊόντα, εξουδετερώνει όλα τα παθογόνα βακτήρια, όπως Listeria, E.Coli και Salmonella χωρίς να επηρεάζει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ή τη θρεπτική τους αξία.

Περισσότερη φρεσκάδα. Το σύστημα υψηλής πίεσης αδρανοποιεί τους μικροοργανισμούς που προκαλούν αλλοίωση στα τρόφιμα. Έτσι διατηρείται με φυσικό τρόπο η φρεσκάδα των συσκευασμένων τροφίμων, επιτρέποντας μέχρι και διπλασιασμό του χρόνου ζωής τους.

Προϊόντα πιο φυσικά. Η μέθοδος HPP επιτρέπει την ουσιαστική μείωση των χημικών συντηρητικών στα τρόφιμα, ανοίγοντας το δρόμο για παραγωγή οργανικών προϊόντων και προϊόντων all-natural.

Βελτιωμένη γεύση. Τα τρόφιμα, με τη μέθοδο υψηλής πίεσης, δεν έχουν τις επιζήμιες επιπτώσεις από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες, έτσι διατηρούν περισσότερο τη φρέσκια γεύση τους, το χρώμα, την υφή αλλά και τα θρεπτικά συστατικά τους.